8 Comments

 1. La Start Gate SG-1 și Atlantis m-am uitat și eu, deși nu am văzut toate episoadele. Am văzut filmu The Ark of Truth însă. La Universe se uita doar fratele meu, eu nu aveam timp.
  Îmi place foarte mult și Doctor Who. Au fost la început filme Doctor Who, apoi au urmat vreo 10 sezoane și cred că încă se filmează. Este cel mai lung serial SF din lume, fiind difuza prima oară în 1963 parcă.
  Și încă unul, The Sanctuary, în care joacă și Amanda Tapping (Samantha Carter din Stargate ).

 2. Stiu the sanctuary, doar ca mi se parea cam tras de par si nu-mi place ca serialul sta doar in “samantha” laughing nu mi-a placut de alt actor.

  Cat despre doctor who, nu pot sa zic ca sunt fan, am vazut maxim 2 episoade.

  Universe a fost o dezamagire pentru mine. Nu stiu daca pentru ca a fost anulat sau pentru calitatea slaba laughing

 3. O plimbare prin Alpii Elveţiei (III) | Ţara vorbelor în vânt

  [...] să aruncaţi o privire şi-n curtea domniilor lor: ivanuska, marcus64, gerula, domnul nimeni, somnulescu, androxa, blogleneşrău, plimbărescu, răsucică, andi [...]

 4. Am vazut toata saga StarGate, si filme si seriale, tot! Universe a fost o dezamagire in primul sezon, insa se merita in cel de-al doilea si chiar mi-a parut rau pentru faptul ca l-au anulat. Se inchega ceva fain acolo.

  M-am uitat si la StarTrek, de mult, care acum mi se pare cam plictisitor…si oarecum recomand seria originala…macar aia are glume mai faine.
  Battlestar Galactica e genial de fain si profund.
  Doctor Who e dragut, light…dar nu ma omor.
  Heroes, nu-i chiar SF (in sensul ala de aliens and spaceships) dar merge…

  Ceva foarte interesant mai e Andromeda Ascendent. Joaca Hercule happy

 5. La heroes nu m-am mai uitat de cand s-a transformat in telenovela. Inceputul era destul de promitator…adica primele 2 sezoane.

  La battlestar galactica nu am avut rabdarea sa ma uit din nou.

 6. Sint la ultimele episoade din SG Atlantis, serie care mi-a plăcut mult mai mult decît SG1 pentru că au făcut mai puțină tocană de mitologie acolo. Plus că am un crush pentru tot ce înseamnă the wraith race big grin. Am auzit și eu că se termină ca în tren și că ar trebui să urmeze un film care să pună socotelile în ordine dar nu mai apare. Hope it will…

  Probabil e imperios necesar să fie pomenite nume ca Star Trek (New Generation o să rămînă my favorite și eventual Enterprise, Deep Space Nine mi se pare destul de slab) X-Files și ce urmeaza să caut să revăd – Milennium.

  Am mai văzut Battlestar Galactica și Babylon 5 din seriile de gen, dar m-au impresionat mai puțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *