19 Comments

 1. Şi pentru prelucrare video avansată, recomand cu căldură Adobe Master Collection – After Effects, într-o combinaţie de zile mari cu Twixtor plug-in.
  Iese demenţial de profesional. winking

  • *heart broken*
   Cum să urăşti After Effects? Recunosc, dacă ai un PC slăbuţ se blochează, dar dacă ai o configuraţie bună care suportă, e excelent. sad

   • Nu e vorba de configuratie, dar aceste 2 programe fac acelasi lucru iar AA consuma mai mult spatiu pe HDD si mai mult RAM/Procesor in timpul editarii/procesarii video-ului.

     • Nu are legatura cu programul.

      La import? nu dureaza nici 3 secunde, export si convert le face in acelasi timp cand dai “Render as”.

      Toate programele de editare video au un timp de “render” destul de mare, in functie de caracacteristicile PC-ului sau laptopului.

 2. Adobe Creative Suite face mult mai uşor legătura dintre programele din care se consistă. Şi-atunci dacă vreau să mai adaug un element videoclipului editat in AfterEffects, o să-mi fie mult mai uşor. Asta comparativ cu alte programe care nu fac parte din suită.
  Anyway, fiecare cu ce program e obişnuit. I heart AfterEffects. happy

 3. Nicu

  Ia incercati voi sa faceti videoclipuri cu CANOPUS EDIUS PRO cu dimensiuni de cateva [ GB ] GIGA fara instalare, caci sint de mai multe dimensiuni, sant sigur ca o sa va uitati ca pisica in calendar.
  Am sa va invit eu mai tarziu pe blogul meu.
  Momentan sant in curs de realizare a mai multor videoclipuri.

 4. iulia

  vreau sa fac un videoclip pt youtub..dar sa fie cu poze …pozele le am deja in calc..da nu stiu cum sa desc un program ..sa pun o melodie….. versacearmani40 este id meu pt cn vrea sa ma ajute …mss

 5. nagy gyuris irina

  O singura greseala:ma refer la articolul tau despre You Tube.
  Chiar si o fotografie poti sa faci video-o pui in Windows Movie Maker,si dai Automovie-in acel moment fotografia se va prelungi pe masura muzicii adaugate.Ca sa-ti explic mai pe larg,eu demult lucru pe You Tube,Facebook si Twitter.dar am conturi si pe Soundclouds si Myspace.Toate conturile mele sunt active,chiar pe Facebook si Google plus si You Yube am mai multe conturi.De ce:vezi,aici este smecheria.Daca pe You Tube pierzi un cont,fiind eliminat din cauza infractiunii,ai altele.Si mai este un avantajtongueoti lauda propria ta video,si observi greselile,pe care le faci dintr-un alt punct de vederebig grinin punctul observatorullui.Asa poti comenta si critica propriul tau video.Vezi,trebuie doar un pic de intuitie,si te descurci.Ti-am gasit blogul,fiindca am cautat un blog cu chestii enervante:Facebook si You Tube im-i pune uneori coduri,ca sa ma enerveze.Ti-am si trimis pe Facebook blog-ul,ca m-a distrat mult,bineinteles cu adaugaria observatiei mele.Te voi cauta pe Facebook si Twitter,dar momentan nu am reusit,propagarea e ft slaba,mereu pica internetul.
  Apropo:eu lucrez si cu Picasa,poti pune toate fotografiile pe Picasa,si vor fi pastrate-de pe Picasa,un video construit din poze poti trimite direct pe You Tube.Toate aceste lucruri am invatat-o singura,fara ajutor,doar ca am vrut sa fac clipuri,si m-a ajutat si experienta mea,decand am lucrat la TV Arad,ca video-camerista.Acum locuiesc in Spania,dar si acum tin legatura cu prietenii mei din Romania prin Facebook.Sunt membra la Fotoclub Arad,si Fotoclub Romania-in acest an am primit titlul pentru Romania-sunt mandra,ca s-au gandit la mine,chiar daca sunt departe de tara mea.It-i doresc succes in continuare.

 6. BOGDANEL

  buna as avea si eu o mika problema si daca cineva mar putea ajuta am descarcat adobe creative premiium c55 si doresc sa fac un video adik sa ma explik sa pun o melodie si anumite poze eee eu as dori si ceva efecte si asa mai departe eu nu stu cum sa folosesc acest program il am descarcat ii cumparat prg nui gratis ca sa stiti si voi in jur la 570 de euro si faza iii ca nu stiu cum sal folosesc daca cineva poate sa ma ajute si se pricepe s ama ajute sa fac acest video ias fi recunoscator va multumesc si astept vreo sugestie ceva daca cineva crede ca ma poate ajuta si se pricepe las adresa mea de email alexgerman001 id de mesenger… xau si va multumesc

 7. Mert

  salut , am urmat toti pasi si cand il bag la upload imi spune sa astept vreao 678 de minute.. dc>? oare ?
  inainte nu imi facea asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *